skip to Main Content

Перекинувся на автівці, яку викрав у військового

23 липня до поліції звернувся 42-річний житель одного з сіл Гайсинського району. Військовослужбовець ЗСУ розповів про те, що вночі невідомі особи заволоділи його автомобілем ВАЗ 2105, який був припаркований біля домогосподарства. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.
За словами начальника Гайсинського районного управління поліції Володимира Цвігуна, поліцейські встановили, що до викрадення ВАЗу причетний 19-річний односелець заявника. Відомо, що зловмисник скористався тим, що авто було відчинене. Транспортний засіб викрав та поїхав кататись, але не впорався із керуванням й перекинувся. Зловмисник залишив автівку й втік. Невдовзі пошкоджений транспортний засіб і самого правопорушника знайшли оперативники.
Автомобіль вилучили, а відносно викрадача поліцейські проводять слідчі дії. Розслідують кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років.
“Січ ньюс”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top