skip to Main Content

Підбірка занять при відключеннях світла від “СічНьюз”

Вимкнення світла – не привід сумувати. Це чудова можливість відволіктися від буденних турбот, зблизитися з близькими, спробувати щось нове та цікаве. Використовуйте час без електрики з користю та насолоджуйтесь літом. Навіть, у вимкнені світла є свої плюси.

“СічНьюз” підготували підбірку занять, якими можна зайнятися, коли вимкнули світло.

Відкрийте для себе світ настільних ігор

Настільні ігри – це не лише розвага для дітей. Сховайте гаджети, зберіть друзів чи родину, розкладіть на столі “Монополію”, “Дженгу”, “Імаджинаріум” або будь-яку іншу цікаву гру. Сміх, азарт і незабутні емоції гарантовані!

Влаштуйте пікнік під зоряним небом

Романтика літнього вечора без штучного освітлення – це неймовірно! Розстеліть ковдру в саду чи на балконі, візьміть смаколики, запаліть свічки або ліхтарики, насолоджуйтесь сяйвом зірок і спілкуйтеся з близькими.

Пориньте у світ книг

Затишне крісло, чашка ароматного чаю або кави та захоплююча книга – що може бути краще? Читайте улюблені романи, досліджуйте нові жанри, відкривайте для себе нових авторів. Без електричного світла ви зможете по-справжньому відчути атмосферу літературної пригоди.

Співи та танці під акустичну гітару

Зберіть друзів, дістаньте з шафи гітару (або попросіть сусіда), співайте улюблені пісні, імпровізуйте та танцюйте! Вечір без світла може стати незабутнім концертом під відкритим небом.

Ігри з дітьми

Згадайте про забавки з дитинства! Хованки, “класики”, “вибивайло”, “морський бій” – все це не потребує електрики, але гарантує щирий дитячий сміх та незабутні враження.

Спостереження за зірками

Літо – чудовий час для астрономічних спостережень. Вимкнення світла роблять нічне небо чіткішим. Знайдіть сузір’я, почитайте про них цікаві факти, загадайте бажання під падаючою зіркою.

Майстер-клас з рукоділля

В’язання, вишивка, малювання, ліплення з глини – можливості для творчості безмежні. Завдяки природному освітленню ви зможете створити справжні шедеври своїми руками.

Романтичний вечір при свічках

Влаштуйте вечерю при свічках, потанцюйте під тиху музику, насолоджуйтесь спілкуванням з коханою людиною. Цей вечір стане незабутнім, адже атмосфера без електричного світла налаштовує на романтику та щирість.

9. Спортивні ігри на свіжому повітрі

Футбол, бадмінтон, волейбол, фрізбі – активні ігри на свіжому повітрі подарують заряд бадьорості та гарний настрій. Заодно й корисно для здоров’я!

Кіносеанс під відкритим небом

Розкладіть ковдру на траві, візьміть ноутбук або проектор, влаштуйтеся зручніше і насолоджуйтесь улюбленим фільмом під зоряним небом. Не забудьте про попкорн та напої!

Яна ТИХОЛАЗ, “СічНьюз”

Поділитися
5 1 голос
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top