skip to Main Content

Після замаху на Дональда Трампа він втратив багато крові

Під час мітингу в штаті Пенсільванія на кандидата в президенти США Дональда Трампа скоїли замах. Політик перервав промову і покинув майданчик, у нього було видно закривавлене вухо. Куля пройшла за сантиметри від голови Трампа, мозок не зачепили. Внаслідок стрілянини на мітингу загинула одна людина. Ще одна отримала тяжкі поранення.

Кандидат у Президенти США заявив, що поранений у верхню частину правого вуха і втратив багато крові. Додав, що вистрілили кулею, яка пробила верхню частину правого вуха.

Я одразу зрозумів, що щось не так, бо почув свистячий звук, постріли. І відчув, як куля пронизала шкіру. Почалася сильна кровотеча, – повідомив пан Дональд.

Трамп вже з’явився на публіці після замаху. Екс-президент спустився трапом після прильоту до Нью-Джерсі і помахав журналістам.

Стрілець, який скоїв замах на Трампа, знайдений мертвим. Це 20-річний Томас Метью Крукс. За 5 хвилин до стрілянини в Трампа люди повідомляли поліції про підозрілого чоловіка на даху, але їх проігнорували.

Напередодні замаху на Трампа ймовірний стрілець Метью Крукс записав відео:

Мене звати Томас Метью Крукс. Я ненавиджу республіканців. Я ненавиджу Трампа. І вгадайте що? Ви взяли не того хлопця, – заявив він на відео.

Пізніше відео з його облікового запису було видалено, а доступ до сторінки обмежили.

Володимир ПРИСЯЖНЮК, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top