skip to Main Content

Поліція спростувала побиття нардепа Дубінського у СІЗО

Нещодавно народний депутат Олександр Дубінський, підозрюваний у державній зраді, заявив про побиття у СІЗО.

– Невідомі особи побили народного депутата. Було викликано швидку допомогу, яка констатувала множинні гематоми, а також підозру на перелом ребра. Наразі Олександр Дубинський з адвокатами очікує на приїзд працівників поліції для складання акту про тілесні ушкодження, – йдеться у повідомленні адвокатів нардепа.

Нардеп вимагав приїзду начальника Київського слідчого ізолятора, а також негайної реакції міністра юстиції Малюськи, генерального прокурора Костіна, голови національної поліції Клименка. За словами адвокатів, існує реальна небезпека здоров’ю та загроза життю Дубінського.

– Ми вимагаємо ухвалення негайного рішення про переведення Дубинського до слідчого ізолятора СБУ для того, щоб забезпечити збереження його життя, – наголосили адвокати.

Вчора мене перекинули в іншу камеру, де з години до 3 ночі п*здили, за відчуттями, зламали ребро. Там міцна гематома, я дивився. Після я до ранку сидів на стільці, у передпокої, годині до 11, – йдеться у записці самого Дубінського .

А ось відділ комунікації поліції Києва все це спростовує.

До поліції Києва надійшло повідомлення від адвоката про те, що протягом двох діб його підзахисному, народному депутатові, під час перебування у СІЗО наносили тілесні ушкодження. Слідчо-оперативна група поліції Києва прибула для зʼясування обставин події. За результатами перевірки, судово-медичного дослідження інформація, викладена у повідомленні, не підтвердилась, – йдеться в офіційному повідомленні відділу комунікації поліції Києва.

Володимир ПРИСЯЖНЮК, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top