skip to Main Content
З питань реклами на сайті або співпраці звертайтесь:
Прайс

Повня в знаку Овен: астрологиня розповіла, що очікувати

17 жовтня, о 14:26, відбудеться повня в знаку Овен. Чого очікувати? Кому боятися, а кому – розслабитися? Спеціально для «СічНьюз» про це розповіла астрологиня Юлія Мартиненко. За її допомогою ми підбиваємо підсумки за останні півроку, від восьмого квітня. Пригадуємо, що тоді починали, чи які цілі для себе ставили. Астрологиня розповіла, що станеться із стосунками, котрі висять на волосині.

Що очікувати

Очікується винагорода за вклад, подарунки, підвищення статусу, дивіденди, визнання, успіх.

Ріст популярності та впевненості і ще багато див в наступні два тижні чекає тих, хто справді старався і створював.

Рекомендації астрологині

  1. Звертайте увагу на всі пропозиції; зараз випадкових немає;
  2. Овен – це про вміння брати на себе відповідальність і йти вперед, долаючи страх
  3. ЧАС ПРОКИДАТИСЬ. Особливо тим, хто незадоволений своїм життям!

Хто найбільше відчує

ОВНИ (особливо народжені з 10 по 20 квітня). Будуть перші результати за справи, розпочаті в квітні цього року. Усвідомленість в питаннях проявлення та реалізації. Хто я? Де моє місце? Відповіді на це почнете розуміти плюс відбудеться ріст впевненості та рішучості.

ТЕРЕЗИ  (особливо народжені з 13 по 23 жовтня). З’явиться ясність у стосунках, важливих для вас, і тих, що вже тримались «на волосині». Ймовірні розлучення, остаточна визначеність відносно партнера в житті та розуміння, чи МИ далі разом йдем чи поодинці. Довіряйте собі.

ЛЕВИ  (народжені 13-23 серпня) та СТРІЛЬЦІ (народжені з 11 по 21 грудня). Досить позитивний буде вплив на ваше життя повні. Вас чекають усвідомлення наступних кроків. Буде ясність і покрокових дій, особливо в питаннях, де вагались. Простір вестиме сам – ідіть.

Кому слід остерігатися

Менше позитиву відчують РАКИ І КОЗЕРОГИ. У вас з’являться люди з минулого. Потрібно буде прийняти остаточне рішення – прийняти чи відмовити. Можливі конфлікти, пригадування минулих образ. Але це чудова нагода відпустити те, що вам не потрібно.

А як щодо інших знаків зодіаку?

Решта знаків отримують такі поради. Спостерігайте; наступні  три дні можуть бути сповнені дивами, яких ви точно достойні. Просіть і отримаєте!

Аліна ТАЛАН, «СічНьюз»

Читайте також

Астролог розповіла про стосунки та фінанси у жовтні

Астрологиня з Вінниці пояснила, як впливатиме на українців місячне затемнення

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top