skip to Main Content

Астрологиня з Вінниці пояснила, як впливатиме на українців місячне затемнення

Місячне затемнення, яке відбудеться 28 жовтня, обіцяє стати однією з найцікавіших астрономічних подій року. Хоча українцям не пощастило спостерігати це явище, оскільки воно відбудеться поза межами нашої країни, воно все одно залишається дивовижним і загадковим.

Цей особливий природний спектакль об’єднує космічні сили, щоб створити часткове місячне затемнення. Астрологиня та лектор Вінницького планетарію Марія Левченко пояснила, що хоча це не повне затемнення, воно все одно може впливати на наше самопочуття та навіть на наші вчинки.

Під час затемнення варто відкласти всі життєвоважливі справи, не можна відправлятися в подорож, не можна купувати коштовні речі, подавати заяву на шлюб та одружуватися, — розповіла для “СічНьюз” Марія Левченко.

Це напряму пов’язано з віросповіданнями та суспільними переконаннями. Багато культур по всьому світу дивляться на місячні затемнення як на час, коли потрібно утриматися від важливих рішень і дій. Вірять, що це може призвести до невдач та негативних наслідків.
Попри вірогідний вплив затемнення на наше життя, багато астрономів і природознавців чекають на цей момент з нетерпінням. Спостереження за місячним затемненням дозволяє вивчати різні аспекти космічних явищ і розуміти природу нашої планети та сонячної системи глибше.

Затемнення — це хороша можливість, щоб почати боротися зі шкідливими звичками. В цей період можна кинути палити, вживати алкоголь, лихословити тощо, — додала Марія Федорівна.  

Для українців, які бажають побачити це природне явище, можливо, доведеться почекати на наступний шанс. Але місячні та сонячні затемнення нагадують нам про величезний космічний світ, який оточує нас. І залишають нас враженими величністю Всесвіту. Такі події завжди нагадують нам про те, наскільки ми маленькі в цьому великому космосі й наскільки важливо берегти нашу планету і розуміти наше місце в ній.

Яна ТИХОЛАЗ, “СічНьюз”

Поділитися
2 1 голос
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top