skip to Main Content

Проєкт «Холостяк» повертається: дівчата боротимуться за серце військового

У новому сезоні телешоу «Холостяк» головною постаттю стане Олександр Будько. Він є ветераном, військовослужбовцем, публічним діячем, автором книги “Історія впертого чоловіка” та учасником Invictus Games.

Працюючи баристою, Олександр вступив до батальйону “Карпатська Січ” на початку воєнного стану. У травні 2022 року, під час зіткнень у Харківській області, він отримав тяжкі поранення, що призвели до ампутації обох ніг. Після реабілітації в США, Олександр активно працює над власною адаптацією, включаючи навчання водінню, бігу на спортивних протезах і бере участь у просвітницькій роботі, спрямованій на допомогу пораненим захисникам.

Два роки ми отримували запитання, чи повернеться на СТБ «Холостяк». І чесно відповідали, що це станеться тоді, коли у нас буде справжній герой нашого часу. Адже головний Холостяк країни – це не просто успішний чоловік, готовий будувати стосунки. Це завжди той, кого українські жінки готові назвати ідеальним для себе. Сьогодні ідеальний чоловік в очах українок – це захисник, поруч з яким почуваєшся у безпеці, – пише на своїй сторінці канал СТБ.

Олександр Будько, у свою чергу, опублікував анкету для дівчат із символічним підписом «Хто хотів на каву?»

Аліна ТАЛАН, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top