skip to Main Content

Призерка фестивалю дівочого футболу мріє грати у команді вищої ліги

На всеукраїнському фестивалі з футболу серед дівчат до 11 років переможців не визначили. Медалі, дипломи і подарунки від організаторів отримали всі учасниці.

11-річна Ангеліна Колесник була капітаном збірної Вінницької області. Її команда на турнірі здобула  чотири перемоги і одного разу зіграла внічию. Ангеліна навчається у школі № 16 обласного центру. Чотири останні роки займається футболом. Дівчинка з часом мріє грати за вінницький клуб вищої ліги «ЕМС-Поділля» або ще вище.  

Я граю зазвичай нападником. На цьому всеукраїнському фестивалі була захисником, бо у нас не бракувало гравців цього амплуа. Останні півтора роки провела у Польщі, де грала за місцеві команди. Там значно покращила гру. Це помітили хлопці у дворі, із якими я граю в футбол, — розповіла Ангеліна Колесник.  

Змагання пройшли у Вінниці, на стадіоні міського Палацу дітей та юнацтва. Їх спільними зусиллями влаштували Українська і обласні асоціації футболу.

На старт вийшли 9 команд — з Одеської, Чернігівської, Вінницької, Дніпропетровської і Черкаської областей.

Ми три матчі виграли, один зіграли внічию. Результатами і грою задоволені. Хоча хотіли б провести побільше поєдинків, —  сказав тренер-викладач СДЮШОР «Юність» (Чернігів) Родіон Толкачов.

Кожна команда провела по 4-5 матчів. Як нагадав спортивний директор Вінницької обласної асоціації футболу Ігор Павленко, це вже четвертий фестиваль дівочого футболу цього року у місті над Бугом.

Фелікс ЖАНІН, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top