skip to Main Content

Російський волейболіст жорстоко вбив власну дитину і жінку

Колеги з «СічНьюз» матеріалами про відрізані голови та дохлих собак «підстьогують» й мене до чогось подібного. Ось і привід «в тему».

«Болота» здригнула новина про жахливі вбивства, скоєні російським волейболістом – 39-річним Олександром Липатовим. Той взяв та й викинув у вікно з квартири на 16-м поверсі одного з будинків у Москві на вулиці з символічною назвою «Краснознамьонная» власного сина, якому ледь виповнився один рік. На цьому російська тварюка з «ментальністю орди» не зупинилась й відправила у вікно власну жінку. Шансів у мами та сина на виживання, як ви розумієте, не було!

Російські «пропагандони» пишуть, що у цієї СВОлоти призовного віку не все нормально з «кукухою», тири-пири… Але кому від того тепер легше? Ще повідомляють, що цей волейболіст, який фігурує в інеті, як гравець збірної «Центробанку росії» з волейболу, до того ж є високопоставленим співробітником головного російського банку. Згодом, можливо, довідаються про мотиви цієї особи, яка «частково» жалкує за тим, що накоїла. Численні експертизи визнають його «придурком» (у російському «Центробанку» працюють «придурки»?). А військомат зніме з військового обліку, і друга армія світу не дорахується потенційного «спецназавца», готового перекидати у вікно не тільки власне крихітне дитинча, а й будь-якого ворога.

Якщо ж високопоставленого працівника «Центробанку росії» експерти не визнають «придурком», то російські закони (а саме ст.105 їхнього Кримінального кодексу), передбачають максимальне покарання для цього нелюда – у 20 років позбавлення волі. Тобто, Олександр Липатов у 59 вийде на свободу та знову оселиться на 16-му поверсі якої-небудь вулиці імені злочинця путіна, де буде «частково» жалкувати за сином та «супружніцей».

Олександр МАЗАН, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top