skip to Main Content

Розпочалося будівництво індустріального парку Volia Agri-Food Park Vinnytsia

Вінниця стала однією з тих громад, де триває активна розбудова індустріальних парків, на базі яких розвивається промисловість. І разом з цим зміцнюється економіка та наша обороноспроможність. Представники муніципалітету побували у Вінницькому індустріальному парку Volia Agri-Food Park Vinnytsia, що спеціалізуватиметься на виробництві проміжної та кінцевої продукції харчової промисловості, наданні спеціалізованих послуг, проведенні досліджень та розробок в агрохарчовій сфері. Нині тут вже стартувало будівництво, інформує сайт міської ради.

Реалізація такого масштабного проєкту сприятиме продовольчій безпеці не лише в Україні, а й у Європі та за її межами. За словами Бориса Шестопалов, ідеолога та інвестора першого в Україні агрохарчового парку Volia Agri-Food Park Vinnytsia, індустріальний парк стане ядром майбутньої екосистеми харчової долини Volia в країні.

Моя місія як засновника та інвестора Volia Agri-Food Park Vinnytsia – змінити економічний підхід в харчовій промисловості України, трансформувати її з сировинної на виробництво готової продукції з високою доданою вартістю всередині країни. Volia Agri-Food Park Vinnytsia надасть міжнародним та українським компаніям харчової промисловості готові рішення для релокації та масштабування бізнесу. Тут ми створюємо високотехнологічну, енергоефективну та екологічну інфраструктуру для ефективної діяльності харчових підприємств, зменшення їх операційних витрат та збільшення прибутковості, сприяючи інноваціям у харчовій галузі”, – говорить Борис Шестопалов.

Перша черга будівництва агрохарчового парку включатиме розвиток інженерних мереж, доріг та благоустрою на території парку, побудову бізнес-центра для резидентів, Light Industry Box для розміщення виробництва малих харчових підприємств, логістичний центр.

Стати резидентом Вінницького індустріального парку Volia Agri-food Park Vinnytsia можна, відправивши запит на електронну адресу info@uparks.com або зателефонувавши на гарячу лінію за номером +38-044-247-78-27.

Володимир ПРИСЯЖНЮК, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top