skip to Main Content

Сергію Висоцькому із позивним “Вінниця” пропонують посмертно присвоїти звання Героя України

Днями на сайті звернень до Президента України була зареєстрована петиція щодо присвоєння почесного звання «Герой України» (посмертно) військовослужбовцю Збройних Сил України, головному сержанту Сергію Дмитровичу Висоцькому. Він мав позивний “Вінниця”. Народився 23.08.1975 р.н., житель м.Іллінці (Вінницька область).

Під час повномасштабного російського вторгнення Сергій, попри стан здоров’я, добровільно поповнив ряди Збройних Сил України. Воював у складі 57-ої ОМПБр, 1-го стрілецького батальйону, 1-го взводу (в/ч А1736). Сергія поважали його побратими, цінували його як людину слова і діла, прислуховувались до його думки та завжди звертались за порадою. Разом із побратимами він обороняв Україну у найгарячіших точках, Херсонської та Донецької області (зокрема, Бахмут, Ягідне, Хромове та інші), – сказано у петиції.

Сергій із честю та гідністю виконав свій обов’язок громадянина України і патріота щодо захисту своєї держави. Помер Захисник вдома шостого грудня минулого року. Він витримав, не витримало серце від побаченого і пережитого. Вічна пам’ять та шана Герою!

Володимир ПРИСЯЖНЮК, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top