skip to Main Content

Сьогодні вінничани прощаються із воїном Володимиром Коваленком

Народився Володимир Коваленко 30 вересня 1974 року у Вінниці. Навчався у 35-й школі. Закінчив Вінницьке ПТУ №2 за спеціальністю «Наладчик верстатів з ЧПУ». Працював на одному з місцевих підприємств. Разом із дружиною виховував сина, інформують у міськраді.

Володимир у 2015-2016 роках виконував бойові завдання у зоні АТО/ООС. На другий день повномасштабного вторгнення знову долучився до війська. Служив у званні старшого сержанта у стрілецькому батальйоні 116-ї окремої механізованої бригади. Загинув 22 червня під час військових дій поблизу села Сеньківка Куп’янського району Харківської області. Йому було лише 49 років…

Як розповідає мати полеглого Героя Любов Борисівна, у сина були “золоті” руки. Він вмів усе: і по електриці, і по господарству. Мав також і золоте серце: усім допомагав, усіх підтримував. Значну частину життя Володимира становила військова служба. Під час строкової – був морським піхотинцем, проходив армійський вишкіл у Керчі.

Церемонія прощання із Володимиром Коваленком розпочнеться о 10:00 у стінах Спасо-Преображенського кафедрального собору. А невдовзі віддати останні почесті Захиснику вінничани зможуть біля його будинку за адресою: вул. М. Ващука, 11. Поховають воїна об 11:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Глибокі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!

Володимир ПРИСЯЖНЮК, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top