skip to Main Content

Театральний сезон у Вінниці закрили комедією «Клуб самотніх сердець»

Вчора, 27 червня, у Вінниці закрили театральний сезон. Цього дня академічний музично-драматичний театр ім.Миколи Садовського зібрав аншлаг. У залі практично не було вільних місць.

Глядачі прийшли подивитися ліричну комедію від режисерки-постановниці театру Таїси Славінської «Клуб самотніх сердець». Вона й сама чудово грала в ній.

Вистава була створена за п’єсою популярного американського драматурга Айвона Менчелла. Три подруги, які прожили щасливе подружнє життя, залишилися вдовами. Вони навчаються не втрачати надію на майбутнє, боротися з тугою, продовжувати мріяти і навіть закохуватися. Зрозуміло, дозволити собі бути щасливим – це нелегке випробування для кожної з них. А як воно залишатися щасливими і впевненими за будь-яких життєвих труднощів?

Зрозуміло, не обійшлося й без чоловіка, який вніс інтригу у перебіг подій. Тріо жінок познайомилися із ним на кладовищі, де той оплакував свою померлу дружину, і затоваришували. А з однією із них зав’язалися романтичні стосунки, що не дуже подобалося іншим. Але, врешті-решт, все прийшло до щасливого фіналу. І це, безумовно, прийшлося до душі жінкам, яких була левова частина в залі! Глядачі довго  аплодували стоячи!

Але на цьому все не закінчилося. На сцену вийшов директор театру, заслужений журналіст України Іван Педорук. Він привітав глядачів і акторів із завершенням театрального сезону і коротко нагадав про досягнення у цей час.

За сезон ми показали майже 270 вистав, які відвідали понад 60 тисяч глядачів. Постійно запрошуємо до нашої зали внутрішньопереміщених осіб, допомагаємо ЗСУ. Цього сезону для армії наш колектив зібрав понад 200 тисяч гривень. На ці кошти ми придбали необхідне обладнання для Захисників України, – сказав Іван Педорук.               

Фелікс ЖАНІН, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top