skip to Main Content

«У нас війна, а вони веселяться» – думки бійців про Євробачення

Скандали, які щорічно розгортаються навколо пісенного конкурсу “Євробачення”, стали традицією. У 2024 році теж не минулося без шуму. Українці масово почали обурюватися щодо того, що наша країна взяла участь у конкурсі.

Як голосувати за когось у нацвідборі Євробачення – то всі. А як підписати петицію про загиблого героя України, то одиниці, – пишуть користувачі в соцмережах.

Нагадаємо, що Національна суспільна телерадіокомпанія України виділила майже 11 мільйонів гривень на фінальний нацвідбір на “Євробачення-2024”.

“СічНьюз” поспілкувалися з військовими, щоб дізнатися їхню думку про ажіотаж, який розгорнувся навколо Євробачення.

Боєць ЗСУ Едуард Михайлов із позивним “Спартак” вважає, що Євробачення зараз не на часі.

Я негативно до цього відношусь. Зараз не той час. Кошти мають йти на оборону країни, – розповів для “СічНьюз” Едуард Михайлов.

Сергій Ільчук, який також служить у лавах ЗСУ, з побратимами про Євробачення, навіть не говорить:

Я вважаю, що 80 % цивільних в нашій країні не мають ніякого права зватися “громадянами України”. В нас війна в країні, гинуть люди, а вони танцюють, співають і веселяться. Моя думка про участь у Євробаченні вкрай негативна.

Також чоловік додав: його обурює те, що на цей конкурс було витрачено надто багато коштів.

Юрій Крисенко – колишній військовослужбовець ЗСУ. Служив у 53-й окремій механізованій бригаді. Після отриманої травми чоловік працює в Уманському відділенні ТЦК. Юрій за освітою музикант. Він закінчив Канівський коледж культури. Не зважаючи на те, що чоловік тісно пов’язаний із творчістю, він також не підтримує проведення Євробачення.

Я вважаю, що це повна дурня, так як в країні вже другий рік війна. За ці гроші можна було закупити дрони, пікапи чи будь-яку іншу допомогу. Думаю, що не варто виспівувати, коли інші плачуть. Втратити близьких – це жах, – поділився чоловік.

Яна ТИХОЛАЗ ,”СічНьюз”

Поділитися
5 6 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top