skip to Main Content

У парку Вінниці влаштували яскравий «Holi Fest»  

Навчальний рік у VinSmart-центрах Вінниці завершився, а перший літній місяць промайнув яскраво та насичено. Щодня вихованці клубів за місцем проживання вирушали в цікаві екскурсії та брали участь у тематичних днях. Фактично це був дитячий табір.  

Вихованці відвідали майстер-клас з виготовлення піци, кінотеатри, зоопарк, планетарій, музей під відкритим небом «Міні-Вінниця», боулінг, мотузковий парк, Центр ремесел «Дунстан» і лавандове поле, каталися на катамаранах тощо. Окрім того, протягом місяця у VinSmart-центрах організовували тематичні дні – безпеки, спорту, принців та принцес, піратів, детектива та інші.

На завершення літнього місяця для понад сотні дітей у Центральному парку влаштували грандіозне свято «Holi Fest». Вихованці на майданчику за планетарієм мали можливість покидати один в одного кольорові фарби «холі»!

Також для школярів підготували різноманітні інтерактиви: конкурси, естафети, ігри, які подарували їм море позитивних емоцій та зарядили їх енергією на все літо. На майстер-класі від танцювальної студії діти з захопленням вивчали нові рухи та відчували себе справжніми зірками танцмайданчика. Це стало феєричним завершенням навчального року та «активного червня».

Володимир ПРИСЯЖНЮК, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top