skip to Main Content

У сімейному шаховому турнірі дошколярики дали бій пенсіонерам

У другому сімейному шаховому турнірі у Вінниці разом грали всі – від дошколяриків до пенсіонерів. Це викликало в учасників нестандартні емоції. Адже треновані діти нерідко перемагали дорослих!

Змагання влаштували біля входу до міського палацу дітей та юнацтва. Головною метою змагання був збір грошей на ЗСУ. Туди спрямовувалися і благодійні внески, і кошти від продажу сувенірів на ярмарку.

На старт вийшли 20 команд. Вони представляли не лише Вінницю, але й Гнівань та Агрономічне (Вінницький район). Також за перемогу боролися колективи вимушених переселенців із Маріуполя, Запоріжжя і Херсону.

Загалом відбулося п’ять напружених турів за швейцарською системою. Призерів визначали окремо в двох категоріях. В загальному заліку і серед команд родин із трьох шахістів перемогла родина Захарових – син і батьки, які є вимушеними переселенцями із Херсонщини. А серед команд із двох гравців цього разу не було рівних батьку і сину Лещуку із Запоріжжя. До речі, Сашко був чемпіоном Запорізької області серед юнаків.

На урочистому закритті турніру нагородили не лише дві трійки призерів, але й всіх учасників. Діти і дорослі отримали від меценатів солодощі і невеликі подарунки (кепки, футболки тощо).

Михайло ШАФІР, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
1 Коментар
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Максим
2 місяців тому

Дякуємо за такий чудовий турнір !!!
Не зупиняйтеся !!!

Back To Top