skip to Main Content
З питань реклами на сайті або співпраці звертайтесь:
Прайс

У США репер гвалтував неповнолітніх та торгував людьми

У секс-скандал потрапив репер та продюсер Шон Комбас (псевдонім – Пі Дідді)..Його звинувачують у торгівлі людьми, насильстві та зґвалтуванні. Наразі чоловіка арештували без права на заставу.

«Не винна людина, яка не має чого приховувати»

Саме так Шона назвав його адвокат. Проте американська прокуратура вважає дещо інакше. Федерали стверджують, що репер разом зі своїми спільниками знущалися з жінок та чоловіків,  “щоб виконати свої сексуальні бажання”. Це включає до себе примушування жертв брати участь в оргіях. Розбещення, проституція та торгівля людьми – справа рук репера та продюсера, відомого на весь світ. Також його підозрюють у зґвалтуванні на той момент ще неповнолітнього Джастіна Бібера.

Білі вечірки та що на них відбувалося

З 1998 по 2009 рік Дідді проводив знамениту Білу вечірку в Хемптонсі та Беверлі-Хіллз, де гості були одягнені у все біле, а програмою вечора були наркотики та проститутки. Регулярно відвідували такі паті Леонардо Ді Капріо, Дженніфер Лопес, Періс Хілтон, Ештон Катчер, Джей-Зі та багато інших “шишок” голлівудського шоубізнесу.

За словами очевидців, гостей вечірки змушували вживати наркотики. Голлівудські зірки нюхали екстазі та кокаїн на тілах моделей. Окрім того, зірок долучали до оргій. А тим, хто намагався відмовити, погрожували фізичною розправою. Всі збочення, що відбувалися на «білих вечірках», Пі Дідді фільмував. А тих, хто відмовлявся відвідати захід ще раз, шантажував записами з минулих вечірок. Однак деталі тусовок знову з’являються після того, як Дідді заарештували.

Що загрожує збоченцю

Пі Дідді заарештували 16 вересня у Нью-Йорку. Він не визнав себе винним за жодним пунктом. Федеральний суддя наказав тримати репера під вартою, щоб він не міг утекти. Чоловіку загрожує довічне увʼязнення.

Аліна ТАЛАН, «СічНьюз»

Читайте також

У вінничанина котрий підтримав російську агресію відібрали квартиру

Політолог поділився прогнозами щодо впливу виборів США на підтримку України

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top