skip to Main Content

У Вінниці пройде благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ

Рівно через тиждень, 18 серпня, на Європейській площі у Вінниці відбудеться благодійний ярмарок. Захід почнеться о 13:00 біля Вежі. Виручені під час нього кошти спрямують на підтримку українського війська, інформує сайт міської ради. Організатори запрошують долучатися всіх охочих.

Ярмарок пройде за участі українського актора театру, кіно і дубляжу Михайло Жоніна. Це частина загальноукраїнського проєкту «Разом до Перемоги!», під час якого Жонін та його команда збирають гроші на підтримку ЗСУ по всій Україні.

На ярмарку можна буде купити крафтову випічку, аксесуари ручної роботи. Там продаватимуть різноманітну патріотичну продукцію для дітей та дорослих, зокрема: екосумки, браслети-обереги, аромасвічки, ляльки-мотанки, килимки, картини з акварелі й бісеру та невеликі сувеніри. А також випічку, напої та багато іншого.

Окрім того, відбудуться концерт та квест для дітей «Пізнай місто ідей» з гідесою Оксаною Роздорожнюк. А під час благодійної лотереї розіграють розмальований тубус від гранатомета.

Володимир ПРИСЯЖНЮК, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top