skip to Main Content

У Вінниці пройде Кубок України з самбо

На базі вінницького спорткомплексу «Колос» розіграли Кубок області з самбо серед чоловіків і жінок. Були допущені й найсильніші юніори. На килим виходили близько 200 учасників. Загалом було розіграно 27 комплектів медалей. Найкращі були визначені у дев’яти вагових категоріях  — окремо серед жінок, чоловіків і у бойовому самбо. 

Змагання мало статус відбору на Кубок України, який пройде у Вінниці з 14 по 19 серпня. Туди допустять призерів обласних баталій. А також членів збірної Вінниччини, які не брали участь в обласному Кубку.    

 — Кубок України проведемо на льодовій арені «Мегамоллу». Під час змагань облаштуємо там три борцівські килими. Найкращих визначатимемо окремо серед чоловіків і жінок, окремо у спортивному та бойовому самбо. П’ятого травня цього року також у «Мегамоллі» проводили представницький турнір імені Героя України Вадима Зеленюка. Тож маємо відповідний організаторський досвід, – сказав президент обласної федерації самбо Турал Багірзаде.      

Востаннє чемпіонат чи Кубок України з самбо у Вінниці проводилися у 2009 році. Тож організація цьогорічних офіційних загальнонаціональних   змагань  —  великий крок вперед для вінницьких організаторів.

Фелікс ЖАНІН, «Січ Ньюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top