skip to Main Content

У Вінниці стартує студентський конкурс відеопоезії

Вінницька літературно-мистецька студія «Вітрила» розпочинає конкурс для творчих студентів Вінницького педагогічного університету. Його мета полягає в тому, щоб заохотити креативну молодь поширювати свої матеріали.

Учасникам потрібно відзняти відео, у якому вони декламують власний твір, на вільну тему. Роботи будуть опубліковані на сторінці «Вітрила» у «Фейсбуці». Конкурс триватиме до Нового року. Приз – секретний, це подарунок від організатора.

Переможців буде двоє. Першого визначає організатор Віктор Крупка, український письменник й доцент кафедри української літератури ВДПУ. Він наголошує, що буде враховувати все: якість тексту, дикцію, музичний супровід, використання інших видів мистецтва. На долю другого переможця може вплинути кожен користувач «Фейсбуку». Хто отримає більше лайків, автоматично стає переможцем. Молодь поступово публікує свої роботи. 

Окрім проникливої поезії та неймовірної декламації, відчутна також «ліхтарева концепція» у монтажі. До мурах, круто! – пише під одною з робіт у коментарях Мирослава.

У своїх поезіях молодь розповідає переважно про мрії, кохання й надії. Конкурс триватиме до 31 грудня.

Аліна ТАЛАН,
спеціально для «СічНьюз»

Поділитися
5 2 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top