skip to Main Content

У Вінниці триває тиждень здорового способу життя

На Вінницькій обласній станції юних натуралістів триває тиждень здорового способу життя. В його рамках заплановано безліч цікавих і важливих конкурсів і презентацій.

В школі юного волонтера діти навчаються готувати вітамінне ассорті «Живчик» для захисників України. Юннати дегустують цілющі фіточаї, беруть участь у руханках, тематичній виставці «Здоров’я дітей-здоров’я нації», семінарі-практикумі «Подолання стресу під час військового стану», онлайн фотоконкурсі тощо.

Окрасою тижня стала науково-практична конференція «Здоровий спосіб життя – вимога часу». Під час неї юні дослідники із різних міст і районів Вінниччини захищали свої наукові роботи і учнівські проєкти.

Серед них не бракує оригінальних і свіжих розробок, розповіла методист станції юннатів Івана Гаврилюк. Приміром, Роман Бондарчук (Немирів) аналізував пастилу, як корисний перекус для школярів. Анастасія Горіленко (Хмільник) досліджувала вплив кофеїну, чаю і кави на організм підлітка. А тема впливу лікувальної і декоративної косметики на шкіру підлітків зацікавила Катерину Шевчук (с. Сербинівці, Жмеринщина).

Михайло ШАФІР, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top