skip to Main Content
З питань реклами на сайті або співпраці звертайтесь:
Прайс

Українські футзалісти вперше в історії здобули медалі світового чемпіонату

Україна на чемпіонаті світу з футзалу, який проходить в Ташкенті(Узбекистан), досить несподівано дісталася півфіналу, де її суперником стала Бразилія — найтитулованіша збірна у світі. На рахунку бразильців п’ять чемпіонських титулів з дев’яти розіграшів світової першості. Наша команда мала непогані шанси на успіх по ходу матчу, але все ж програла з рахунком 2:3.

А в матчі за третє місце, який пройшов сьогодні, шостого жовтня, підопічні Олександра Косенка не залишили шансів на медаль команді Франції — 7:1. Це перша в історії нагороди нашої футзальної команди на мундіалях, інформує Асоціація футзалу України.

Голами за Україну відзначилися: Ігор Чернявський (11 хв), Михайло Зварич (22 хв), Євген Жук (27 хв, 28 хв), Данило Абакшин (30 хв, 31 хв, 33 хв). А Ростислав Семенченко став найкращим гравцем матчу за третє місце. Це перша нагорода 21-річного гравця на світовому рівні.

Новий рейтинг збірних

До речі, УЄФА оновила рейтинг європейських збірних з футзалу. Чоловіча збірна України зберегла за собою п’яту сходинку, в той час як Казахстан обійшов Іспанію, зайнявши друге місце серед найсильніших збірних Європи.

Ось ТОП-10.

  1. Португалія
  2. Казахстан
  3. Іспанія
  4. росія
  5. Україна
  6. Франція
  7. Хорватія
  8. Фінляндія
  9. Нідерланди
  10. Польща

Михайло ШАФІР, «СічНьюз»

Читайте також

Тріумф Лобановського і Блохіна: у цей день в 1975 році «Динамо» виграло Суперкубок УЄФА

“Спартаківка” здобула срібло чемпіонату світу зі спортивної аеробіки

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top