skip to Main Content

Усик і Ф’юрі отримають рекордні гонорари за чемпіонський бій

Уже в ніч з 18 на 19  травня відбудеться довгоочікуваний бій українського боксера Олександра Усика і британця Тайсона Ф’юрі.

Усику належать пояси WBA, WBO та IBF (а також другорядний IBO), а Ф’юрі володіє титулом WBC.

Це буде легендарний бій за який, боксери отримають рекордні гонорари за всю свою кар’єру.

Тайсон Ф’юрі отримає за поєдинок 69 млн доларів, а гонорар Олександра Усика складе 34 млн доларів.

Цікаво, що боксери отримають гарантовані гонорари незалежно від результатів продажу телетрансляції бою у форматі pay-per-view.

Конфлікт між командами

Інтерес до легендарного бою підігріває нещодавній конфлікт, який виник між батьком Тайсона та командою Олександра Усика.

Команда Ф’юрі почала гучними криками заважати Усику, який в цей час давав інтерв’ю британському телеканалу Sky Sports. Зчинилася штовханина, під час якої батько “Циганського короля” вдарив головою члена команди Усика. Але сам від цього і постраждав, розбивши собі лоб до крові.

Ф’юрі-старший вже відреагував на конфлікт.

Щиро перепрошую всіх причетних. Ми такі, які ми є. Емоції та напруженість зашкалюють. Він був дуже нешанобливим хлопцем. Якщо ти наблизишся до простору людини, яка б’ється, ти щось отримаєш. Для мене важлива повага до мого сина, а він її не виявляв.
Він згадав мого сина. Отже, він мав це отримати. Кровотеча? Мене це не турбує. Це те, заради чого ми живемо, ми боремося з людьми. Для мене це звичайна справа, – сказав Джон.

Реакція Тайсона на конфлікт

Я бачив, як якийсь ідіот говорив різну ху**ю, і його вдарили. Ось і все. Який хороший спосіб продати бій. Це шоубізнес. Це не місце з освіченими людьми, це команди бійців, які роблять те, що роблять бійці. Мій тато – чудовий продавець, він зробив фантастичну роботу. Вдвічі старший, і він дав йому по голові, – сказав Ф’юрі.

Яна ТИХОЛАЗ, «СічНьюз»

Поділитися
5 2 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top