skip to Main Content

В машині патрульних, у яких стріляли на Вінниччині, перебував цивільний

20 квітня, близько 2 години ночі, у Гайсинському районі Вінницької області працівники поліції зупинили для перевірки невідомий автомобіль темного кольору. В авто були двоє чоловіків. Вони відкрили вогонь по поліцейських. Від отриманих поранень загинув 20-річний поліцейський, його напарник поранений. Про це інформує Департамент комунікації Національної поліції України.

На території Вінницької та Одеської областей введено поліцейську операцію. Завдяки зусиллям оперативних служб вдалося встановити осіб, ймовірно причетних до скоєння злочину. Орієнтування розіслано до всіх регіональних підрозділів Національної поліції.

Загинув рядовий поліції

Відомо, що загиблий під час нічного нападу поліцейський — 20-річний Максим Зарецький. Він – рядовий поліції, інспектор сектору реагування патрульної поліції відділу поліції №1 (Бершадь) Гайсинського райуправління. А його напарник був поранений. Максим з 2021 року навчався у Національній академії внутрішніх справ та півтора роки віддано служив у секторі реагування патрульної поліції.

Без єдиного сина залишились батьки чоловіка. Він був патріотом, надійним товаришем, сумлінним та відданим справі правоохоронцем.

Везли на освідування

Також стало відомо, що в машині поліцейських, в яких стріляли, перебував цивільний чоловік, якого правоохоронці везли на освідування. Про це “Суспільному” розповіла речниця Нацполіції області Заріна Маєвська.

Цієї ночі поліцейські двічі виїжджали на повідомлення про вчинення домашнього насильства. Вперше склали протокол на правопорушника, але буквально за 20 хвилин надійшло друге повідомлення. Цей чоловік намагався вчинити бійку з родичами та вчинив непокору працівникам поліції. Тому вони забрали його із собою, щоб повезти на освідування і скласти протокол, — сказала Маєвська.

Вона уточнила, що саме дорогою до відділку поліцейські помітили та зупинили автомобіль з військовими, щоб перевірити документи. За її словами, на момент нападу чоловік був в автомобілі поліції та не постраждав.

Володимир ПРИСЯЖНЮК, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top