skip to Main Content

В спортклубі «Інвіктус» встановили професіональний ринг

Якщо ви хочете професійно займатись боксом у Вінниці, тоді ця стаття буде вам корисною.        

В центрі міста, у спортклубі «Інвіктус», проходять тренування для дорослих та дітей. На заняття туди зручно діставатися із будь-яких районів. Нещодавно в «Інвіктусі» встановили сучасний професіональний ринг, і тренери тепер можуть якісно готувати спортсменів до змагань будь-якого рівня.

У клубу є й багато інших плюсів. Приміром, він має власну сауну. А її відвідини для тих, хто займається боксом, безкоштовні.

А ще «Інвіктус» знаходиться на закритій території, тому сторонніх там не буває.       

На секцію боксу приймаємо дорослих та дітей від десяти років. Триває запис у групи та на індивідуальні тренування. Покращуємо фізичну форму всього тіла, вчимося самозахисту та впевненості у своїх силах. Інтенсивність тренувань: два або три рази на тиждень, – інформують у клубі. 

Наразі вечірні групи дорослих та юних боксерів вже сформовані. Їхні тренування йдуть, і до них можна приєднуватися. А ось набір на ранкові групи наразі триває. Адміністрація «Інвіктуса» наголошує, що для всіх охочих займатися боксом підбирають найбільш зручний і комфортний час. Ви можете приїхати на тренування з боксу на власному авто та залишити його на парковці спортклубу.

Довідка

Спортклуб «Інвіктус» знаходиться в самому центрі Вінниці (трамвайна зупинка “Площа Ліверпуль”).

Адреса: вул. О. Соловйова, 7 (навпроти 17-го ліцею, біля McDonald’s).

Телефон: 073-700-77-00.  Телефонуйте, приходьте подивитись зал та записуйтесь на тренування!

Володимир ПРИСЯЖНЮК, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top