skip to Main Content

«Вчиться відстоювати кордони» – астрологиня про «коридор затемнень»

Україна переживає знаменну астрономічну подію – «коридор затемнень». Він який розпочався 25 березня і триватиме до 8 квітня. Цей унікальний період, який відбувається раз у півроку, несе в собі потужну енергію змін, спонукаючи до самопізнання, рішучих кроків та кардинальних трансформацій.

Астрологиня Тетяна Булава поділилася з “СічНьюз” своїми експертними знаннями про вплив «коридору затемнень» на людей:

«Коридор затемнень» на кожну людину впливає по-різному. Все залежить від від натальної карти, тобто гороскопу людини, – розповідає астрологиня.

«Коридор затемнень» відбувається раз у півроку і має свою тему.

Цього разу кожен вчиться відстоювати свої кордони, проявлятися і брати життя у свої руки. Хтось наважується відкрити свій бізнес, у когось розлучення. Інший вчиться керувати своїми фінансами тощо, – розповідає жінка.

Також вона додала: якщо людина свідома і вміє аналізувати своє життя і керувати ним, то помітить, які теми у ці два тижні у неї найбільш проявляються. Приміром, хтось нібито випадково починає цікавитись своїм здоров’ям. Жінка впевнена: якщо відкрити карту тієї чи іншої людини, то це буде невипадково.

Період з 25 березня до 8 квітня – час прийняття рішень. Якщо людина від цього буде тікати, питання повернеться до неї знову восени, у період наступного коридору затемнення, – продовжує Тетяна Булава.

Відрізок з 25 березня до 8 квітня – це так званий кармічний період. Якщо людина себе не чує і не знає, то в неї можуть траплятися якісь не дуже приємні доленосні події. Це зроблено для того, щоб людина зупинилася і, нарешті, звернула на себе увагу. Запитала, що хочеться їй, а не подружці, партнеру(ці), батькам, які нібито керують її життям.

Яна ТИХОЛАЗ, “СічНьюз”

Поділитися
5 2 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top