skip to Main Content

Від волейболу – до шахів: у Вінниці влаштували різноплановий Олімпійський день

Олімпійський день, який відзначили біля Вишенського озера у Вінниці, вийшов дуже різноплановим. Юним учасникам запропонували і розумові активності, і фізичні. Спортивне свято спільними зусиллями влаштували відділення Національного олімпійського комітету у Вінницькій області і меценат Олександр Козаченко.

Загалом в Олімпійському дні взяли участь близько 30 дітей різного віку – від 5 до 15 років. Представник відділення НОКУ Володимир Голяк провів із ними загальнофізичну розминку та вчив азам гри у волейбол. Пізніше батьки разом із дітлахами спробували свої сили у міні-футболі.

Але родзинкою Олімпійського дня став шаховий турнір просто неба. Серед його були учасників як кваліфіковані юні спортсмени (серед них, приміром, дворазова чемпіонка України серед дівчат до восьми років Анастасія Чепка), так і початківці. Цікава боротьба тривала у п’ять турів за швейцарською системою. В підсумку чемпіонами стала вимушений переселенець із Запоріжжя Олександр Лещук і Єлизавета Вітюк. Призери отримали Кубки, цінні призи і медалі, а всі учасники – набори олімпійських сувенірів.     

Михайло ШАФІР, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top