skip to Main Content

Відзначаємо День донечки – якими є традиції святкування

Сьогодні, 25 квітня, Україна та весь світ  відзначають ніжний, наповнений любов’ю День донечки. Це день, коли  батьки мають чудову можливість висловити своїй найдорожчій людині, донечці, найщиріші почуття та подяку за те, що вона є у вашому житті.

Історія свята

Узагалі, в Україні є дві дати цього свята: Всесвітній — 12 січня і Міжнародний — 25 квітня. У нашій країні День доньки традиційно відзначають саме 25 квітня.

Достеменно невідомо, хто придумав це свято. І чому його святкують сьогодні, також не відомо. Але це чудова нагода зібратися зі своїми рідними та близькими. Не забудьте привітати своїх донечок.

Головна версія започаткування свята походить з Індії. Саме у цій країні вирішили запровадити День доньки після ініціативи індійських чоловіків. У такий спосіб вони хотіли вшанувати своїх дочок.

У сімейному колі

Традиційно це свято проводять у сімейному колі. Батьки вітають своїх дочок та дякують їм за позитив, щастя та гордість. Також буває, що цей день проводять у колі близьких на природі, наприклад, у лісі чи в парку.

Крім того, батьки можуть привітати свою доньку та зробити їй якийсь подарунок. Наприклад, квіти, прикраси, одяг, парфуми тощо.

Яна ТИХОЛАЗ, “СічНьюз”

Поділитися
5 1 голос
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top