skip to Main Content

Вінницька громада прощається із воїном Олександром Ульяновським

17 лютого Вінницька громада прощається з оборонцем – 27-річним Олександром Ульяновським. Воїн загинув 6 лютого 2024 року у бою під селом Голубівка Куп’янського району Харківській області, боронячи Україну. Про це інформує сайт Вінницької міськради.

Народився в селі Яланець колишнього Томашпільського району (тепер – Тульчинського). Там закінчив перших два класи школи. Згодом сім’я Олександра переїхала до Вінниці. У місті він закінчив ліцей №7. Був призером олімпіад з хімії.

Після закінчення закладу вступив до Вінницького національного медичного університету. Згодом вирішив здобути фах еколога у Вінницькому національному аграрному університеті. Паралельно з навчанням працював диспетчером екстреної медичної допомоги. На жаль, отримати диплом Олександр не встиг…

Олександр Ульяновський пішов на фронт у листопаді 2023 року. Воював у складі 95-ї окремої десантно-штурмової бригади. Життя воїна обірвалося 6 лютого 2024 року у бою під селом Голубівка Куп’янського району.

Як зазначають рідні Олександра, він був дуже доброю та чуйною людиною… Прощання з воїном відбудеться 17 лютого о 12:00 у Спасо-Преображенському соборі. О 13:00 Захисника поховають на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять усім полеглим Захисникам України!

Володимир ПРИСЯЖНЮК, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
1 Коментар
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Лысевич Сергей
5 місяців тому

Жаль молодого парня. Ему учиться, работать и растить детей. Соболезнование родным и близким. Царство небесное Александру.

Back To Top