skip to Main Content

Вінницька «Нива» зіграє проти команди Прем’єр-ліги

Президент вінницького ФК «Нива» Артур Загорулько поділився новинами і проанонсував завтрашній контрольний матч проти одеського «Чорноморця».

– Ми продовжили контракт із Олександром Євтіховим. Він – цінний для «Ниви» гравець, як і решта футболістів нашої команди. Олександр Євтіхов – молодий спортсмен, має за плечима хорошу школу. Зокрема, він є вихованцем донецького «Шахтаря», – сказав Артур Загорулько.

Артуре Юрійовичу, є новачки, з якими в найближчий час буде підписано контракти?

– Так, вже маємо попередні домовленості з кількома потенційними новачками. Оприлюднимо їхні прізвища, коли будуть підписані контракти. Водночас частина футболістів, які були на перегляді, вже повернулася додому. Кадрових втрат за останній час не маємо.

Завтра «Нива» грає в Одесі проти «Чорноморця», команди української Прем’єр-ліги. А мали в цей день спарингувати проти аматорського ФК «Універ-Динамо» (Харків). За яких обставин сталася заміна суперника?

– Поєдинок проти «Універ-Динамо» у Вінниці проведемо пізніше. «Чорноморець» запропонував нам провести спаринг. І ми, зрозуміло, залюбки погодилися. Поїдемо в Одесу, подихаємо морським повітрям.

Наскільки корисним буде поєдинок проти команди з елітного дивізіону?

– Для нас матч проти «моряків» – це справжній виклик.  У нашої молоді є шанс проявити себе на фоні команди УПЛ. Це великий плюс.   

Як взагалі триває підготовка до сезону?

– Все – за планом. Загалом пройде три тренувальних збори. Під час нинішнього, другого збору, футболісти тренуються двічі на день. Зранку – тренажерний зал і аеробіка, ввечері – робота з м’ячем і бігові вправи.                     

Фелікс ЖАНІН, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top