skip to Main Content

Вінницький волейбол оновив вітрила – обрали президента обласної федерації  

Сьогодні, 19 липня, у Вінниці провели IX чергову звітно-виборчу конференцію обласної федерації волейболу. У актовій залі Вінницької академії безперервної освіти, окрім 38 делегатів від колективних членів федерації, були присутні близько 50 представників волейбольної громадськості Вінниччини, а також очільниця обласного управління спорту та рухової активності Наталія Токар.

Делегати зібрання заслухали звіт багаторічного керівника та, можна так назвати, «кризисного менеджера» цієї громадської спілки Миколи Чумака. Він розповів присутнім про успіхи та невдачі в діяльності федерації за минулі п’ять років. Про те, що необхідно зробити в подальшому для розвитку волейболу у одному з провідних волейбольних регіонів України. Активно обговорювали звіт, виказувалось багато пропозицій щодо покращення діяльності федерації. Врешті-решт, роботу президента ВОФВ Миколи Чумака та президії делегати визнали задовільною. Але він добровільно вішов у відставку.

На вакантну посаду безальтернативно була висунута кандидатура Володимира Романюка. Її одноголосно підтримали. Володимир Васильович звернувся до присутніх з подякою та ознайомив волейбольну спільноту Вінниччини з основою своєї програми першочергових дій на посаді.

Делегати обрали також новий склад президії ВОФВ у складі 16-ти осіб, багато з яких зберегли свої громадські посади з минулого «скликання». Наталія Токар у своєму виступі оцінила діяльність ВОФВ, пообіцяла всіляку підтримку новому складові її президії.

На жаль, конференція пройшла майже без присутності медіа, і це певний дзвіночок для нової команди обласної федерації. У сучасних умовах важко розвиватись без достатнього медіапростору. Втім, сайт «СічНьюз», як бачимо, не залишив поза увагою достатньо знакову подію не тільки у спорті Вінниччини.

Довідка «СічНьюз»

Володимир Романюк, 44 роки, народився у Теплику на Вінниччині. Там закінчив середню школу, розпочинав займатися волейболом.

Вищу освіту («правознавство») отримав у Вінницькому національному аграрному університеті, де в середині 90-х став чемпіоном з волейболу серед аграрних вишів України. У подальшому був засновником та керівником багатьох комерційних структур, двічі балотувався у Верховну Раду України.

На цей час є регіональним директором ПрАТ «Зернопродукт-МХП». Мешкає на Вінниччині, допомагає Силам оборони України та веде активну громадську діяльність.

Олександр МАЗАН, фото автора,
СічНьюз»  19 липня 2024 року

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top