skip to Main Content

Вінниця прощається із полеглим розвідником Олегом Смірновим

Сьогодні, 20 липня, на щиті повертається до рідної Вінниці боєць-розвідник Олег Смірнов. 19-річний воїн поліг у бою 14 липня. Сталося це на Херсонському напрямку, інформує сайт міськради.
Олег захоплювався футболом, був пристрасним вболівальником вінницької «Ниви». По завершенню навчання у ліцеї № 29, вирішив присвятити своє життя військовій службі. А з початком повномасштабного вторгнення, лише упевнився у правильності свого рішення стати на захист Батьківщини. Він робив усе для цього, розповідають рідні. Багато тренувався та вступив у Товариство сприяння обороні. А щойно виповнилося 18-ть, пішов на війну.
Побратими згадують Олега Смірнова, котрого знали також за позивним «Кекс», як завзятого та спритного розвідника, вольового та наполегливого воїна.
«Завжди веселий та бадьорий, усміхнений та готовий до викликів, Олег освоював не лише тактику бою, а й принципи роботи різноманітного озброєння. Нерідко міг дати доречну пораду старшим та досвідченішим бійцям», – розповіли на сторінці в Інстаґрамі тактичної групи «Реванш».
Церемонія прощання із Олегом Смірновим розпочалася о 10:00 за адресою: 1-й пров. Київський, 64. Поховають воїна об 11:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.
“Січ Ньюс” висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого розвідника.

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top