skip to Main Content

Внаслідок атаки терористів на Хмельниччині постраждало 18 українців

У ніч на 25 жовтня росіяни націлили свої безпілотники на Хмельниччину. Під час збиття Shahed-136/131 від вибухової хвилі постраждали 18 осіб. Двоє із постраждалих перебувають у реанімації. Один із них – працівник котельні.

Славута — мирне місто, в нас немає військових частин. Але о 4-й годині ночі ми попали під бомбардування. І дуже багато шкоди нанесено: пошкоджені школи, садочки, інші об’єкти критичної інфраструктури, – розповів міський голова Василь Сидор.

Додамо, що у Славуті пошкоджено близько декількох сотень багатоквартирних будинків та приватні сектори. Усі 28 об’єктів освіти, промислові підприємства, адмінбудівлю, крамницю та автомобілі.

Крім того, за словами міністра внутрішніх справ Ігоря Клименка, у Славуті та Нетішині вибуховою хвилею пошкодило приміщення пожежно-рятувальних частин та будівлю відділу поліції.

Також, під час збиття дронів, під удар потрапила територія неподалік Хмельницької АЕС. Пошкоджено вікна в адміністративно – побутовому та лабораторно- побутовому корпусах.
Через порушення ліній електропередачі було знеструмлено 1860 споживачів у містах Славута та Нетішин Хмельницької області.

Уламки ворожих дронів падали у двох районах – Хмельницькому та Шепетівському.
У Хмельницькому районі збиті ворожі цілі не завдали шкоди під час падіння уламків.
У Шепетівському районі внаслідок збиття ворожих повітряних цілей уламки впали на території об’єкта критичної інфраструктури.

Щоб оперативніше слідкувати за новинами, підписуйтеся за наші сторінки у “Фейсбук”“Телеграм”“Вайбер” та “Інстаграм”.

Анастасія ТКАЧУК, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top