skip to Main Content

Волонтерить із першого дня широкомасштабного вторгнення

40-річний вінничанин Дмитро Комісаров – приватний підприємець. Роботу він поєднує із волонтерською діяльністю. Возить (разом із партнерами) допомогу на фронт із перших днів широкомасштабного вторгнення росії. 

-Я співпрацюю із великою групою людей і різними волонтерськими організаціями. Збираємо на фронт провіант, побутову хімію та інші необхідні військовим речі. Роблю це разом із небайдужими людьми. Дехто також частково допомагає заправляти автівку пальним, – сказав Дмитро Комісаров.

Гуманітарну допомогу Дмитро Комісаров наразі возить на схід України. Зокрема, у невеличкі містечка навколо Бахмуту. Виїздить на фронт приблизно раз у три тижні. Загалом після широкомасштабного вторгнення здійснив понад 20 таких поїздок.

  

-Справжніх волонтерів впізнати легко. Вони зазвичай втомлені, хочуть спати, але водночас кудись поспішають і прагнуть щось заробити. Зокрема, на поїздку на фронт. Щоб заправити одне авто на Схід, треба приблизно 15 тисяч гривень, – каже Дмитро Комісаров.  – Останнім часом багато волонтерів відійшли від цієї діяльності. Хтось втомився, інші – вже не мають фінансової можливості. Але я не збираюся зупинятися.   

Нещодавно Дмитро зайнявся пошиттям військової амуніції, навіть відкрив цех. Певну частину цього передає військовим безоплатно.   

       

-Цех було створено випадково. На початку війни мій товариш шукав нормальну плитоноску. Бо тоді їх шили, як розумів, а не по досвіду використання в умовах бойових дій. З цього й почалося наше швейне виробництво, – згадує Дмитро Комісаров.     

Михайло Шафір, «Січ Ньюс»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top