skip to Main Content

Виставу «Аліса», яку ставили по всій Європі, презентували у Вінниці

Здивовані очі дітей, щасливі посмішки дорослих, естетичне освітлення та приємна музика – все це було у Вінницькому академічному музично-драматичному театрі ім. Садовського, коли на його сцені дебютувала вистава “Аліса”.

Це не просто вистава, а справжнє циркове комедійне шоу, яке поєднало в собі елементи повітряної гімнастики, професійні образи, несподівані візуальні ефекти та складні трюки на цирковому реквізиті. Казкова атмосфера огорнула залу театру та глядачів. “Вау” чулося навіть від дорослих, які з захопленням спостерігали за дійством.

Історія Аліси, створена Льюїсом Керролом, залишається актуальною вже багато століть. Проте цирк, як і літературна історія, був оповитий казковим неперевершеним дійством. Це додало їй нового виміру. Вистава допомогла глядачам поринути у дивовижний світ й довела, що магія існує.

За 15 хвилин до завершення вистави пролунав сигнал повітряної тривоги. Але навіть кацапські бляшанки не зруйнували магічний світ та атмосферу, яка за годину оповила зал та глядачів. Актори, справжні майстри своєї справи, зуміли продовжити виступ, створивши ілюзію, що війна – це лише жахливий сон, від якого можна прокинутися в обіймах казкової історії.

Важливо додати, що актори презентували свою виставу по всій Європі. Їх майстерність та щирість підкорили серця глядачів у різних країнах.

Яна ТИХОЛАЗ, “СічНьюз”

Поділитися
5 1 голос
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top