skip to Main Content

Визначили переможницю престижного конкурсу «Міс Всесвіт – 2023»

У Сальвадорі завершився фінал 72-го конкурсу краси «Міс Всесвіт – 2023». Вперше в історії там перемогла представниця Нікарагуа – Шейніс Паласіос. Про це стало відомо у неділю, 19 листопада.

Першою у своїй країні, хто отримала корону конкурсу Міс Всесвіт – 2023, стала 23-річна представниця Нікарагуа, модель та телеведуча ранкового шоу Шейніс Паласіос. До трійки фіналісток також увійшли представниці з Таїланду та Австралії. Вони посіли друге і третє місце відповідно.

Цей вечір я присвячую своїй внутрішній дитині та всім дівчатам, які прагнуть здійснити цю мрію. Моя прекрасна батьківщино, дякую тобі за те, що дозволила мені бути послом твоєї культури, твоїх ландшафтів, нашої ідентичності та колоніальної краси, для моєї Нікарагуа, – сказала Шейніс Паласіос незадовго до фіналу конкурсу.

На жаль, цього року представниця України, 26-річна Ангеліна Усанова, не увійшла в ТОП-20 на конкурсі краси. Але вона потрапила до десятки найкращих у номінації «Voice of Change». У цій номінації оцінювались відеоролики, в яких учасниці розповідали про соціальну проблему, яка їх хвилює.

Нагадаємо, минулого року на конкурсі «Міс Всесвіт» Україну представляла Вікторія Апанасенко. Дівчині конкурс вручив спеціальний приз Spirit Award (нагороду за стійкість духу). А переможницею конкурсу «Міс Всесвіт – 2022» була представниця США Р’Бонна Нола.

Щоб оперативніше слідкувати за новинами, підписуйтеся за наші сторінки у “Фейсбук”“Телеграм”“Вайбер” та “Інстаграм”.

Анастасія ТКАЧУК, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top