skip to Main Content

Як недобросовісні тарологи хайпують на темі війни і Перемоги

Я впевнена, що ви неодноразово, гортаючи стрічку в тік-ток, бачили прогнози на тему «Коли закінчиться війна?» А ось у нашій статті не буде чергової рандомної дати, яка вкаже на День Перемоги.

Спеціально для наших читачів сайт «СічНьюз» провів опитування серед авторитетних тарологів і дізнався, що ховається за такими прогнозами.

Я не роблю шоу, як мої колеги. І не передбачаю, коли і яким чином закінчиться війна. Думаю, питання «яким чином» навіть важливіше, – каже тарологиня Анна Рамзіна.

Що ж тоді карти передбачають, чому не можуть нам сказати точної дати? Спеціально для «СічНьюз» тарологиня з восьмирічним досвідом Людмила Загоруйко розповіла свою точку зору:

Пояснити феномен зчитування даних можна за допомогою аналітичної психології Юнга. Це я, як тарологиня без забобонів, активно намагаюся робити. Карти Таро – інструмент, який працює з психікою конкретного індивіда, резонуючи з колективним несвідомим через архетипи і символи.

Таро може розповісти про ваше минуле та про теперішні ваші турботи. Але аж ніяк не може знати майбутнього. Звичайно, карти можуть вказати на один із варіантів, який нас чекає. Але лише ми самі впливаємо на кінцевий результат.

Тому карти Таро чудово працюють з дрібними індивідуальними питаннями людини, – продовжує Людмила.

Зі слів дівчат, ми можемо зрозуміти, що всі відео на тему прогнозування кінця війни, які ми бачили раніше, не більше, ніж обман. Коли ви знову натрапите на такий прогноз, не замислюючись, прогортайте далі. Недобросовісні астрологи та тарологи таким чином намагаються привернути вашу увагу. Магія у наш час теж бізнес, і люди на цьому гарно заробляють.

Війна – це дещо більше, ніж просто психіка і життя однієї конкретної людини. Це дуже масштабний процес, на перебіг подій якого впливають безліч осіб і обставин. Саме тому карти Таро не можуть відповісти на таке глобальне запитання, як «Коли завершиться війна в Україні?» – закінчує тарологиня.

Аліна ТАЛАН, «СічНьюз»

Поділитися
5 2 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top