skip to Main Content

Як у Вінниці розрахуватися за проїзд, придбавши паперовий квиток   

Нерідко можна побачити у громадському транспорті Вінниці, що гості нашого міста, особливо старшого віку, не можуть розрахуватися за проїзд. Бо, зрозуміло, не мають муніципальної карти вінничанина для валідатора. А водії громадського транспорту Вінниці (окрім маршруток), як відомо, грошей за проїзд давно вже не беруть.

Виходом може бути сканування QR-кода або відправка СМС-повідомлень. Втім, деякі представники старшого покоління не можуть впоратися із цим завданням. Що ж їм тоді робити, як розрахуватися за проїзд?! Про це «СічНьюз» розповіла Вероніка Савчук, речниця Вінницького інформаційного центру, який обслуговує муніципальні карти вінничан.

Пільговики можуть скористатися своїми посвідченнями – пенсіонера, особи з інвалідністю тощо. Решта громадян можуть оплатити проїзд в громадському транспорті банківською картою з чипом або смартфоном (за наявності відповідної техології). Кому це незручно, можна заздалегідь придбати разовий паперовий квиток у терміналах поповнення EasyPay. У Вінниці їх багато. Там вартість, щоправда, буде на гривню більшою (з урахуванням ПДВ), – сказала Вероніка Савчук.    

 Вона також нагадала, що муніципальна карти вінничанина коштує 60 гривень. А звичайний громадянський проїзний на 130 поїздок – 510 гривень.               

Михайло ШАФІР, «СічНьюз» 

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top