skip to Main Content

Як замінити шкільну муніципальну карту вінничанина на студентську

Як відомо, муніципальною картою вінничанина користуються для оплати проїзду у громадському транспорті. А як замінити цю картку, коли юнак чи дівчина закінчили школу і поступили до вишу? Про це «СічНьюз» розповіла Вероніка Савчук, речниця Вінницького інформаційного центру, який обслуговує муніципальні карти вінничан.

Для цього потрібно прийти у наш офіс обслуговування клієнтів, який знаходиться на Соборній, 36. З собою треба взяти шкільну карту вінничанина і студентський квиток. Потрібно написати заяву щодо перепрошивку карти. Через кілька днів її можна буде забрати і користуватися вже за студентським тарифом, – розповіла Вероніка Савчук.

Вона нагадала, що всі муніципальні карти вінничанина коштують 60 гривень. Окрім пільгових, які є для замовника безкоштовними (у разі повторного замовлення – також 60 гривень).

Пільговий шкільний проїзний на 130 поїздок громадським транспортом у Вінниці вартує 155 гривень, студентський – 255 гривень. Цей тариф є дійсним лише за наявності відповідних документів. Для порівняння: звичайний громадянський проїзний на таку ж кількість поїздок вартує 510 гривень.               

Михайло ШАФІР, «СічНьюз»  

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top