skip to Main Content

Юні «нивівці» виграли всеукраїнський турнір  «New Stars Cup”

Вінницька обласна ДЮСШ “Нива” стала переможцем  “New Stars Cup”, всеукраїнського турніру серед юнаків 2011 року народження. Змагання проходили в період з 4 по 6 червня на стадіоні Вінницького міського палацу дітей та юнацтва ім. Л. Ратушної. В турнірі приймали участь команди з Вінниці, Житомира та Черкас.

На шляху до перемоги  ДЮСШ “Нива” впевнено переграла команди ДЮСШ “Чайка-2” (Вишгород),  ДЮФК “Яско” (Вінниця) і ДЮСШ “Полісся” (Житомир). А у 1/2 фіналу переграла основний склад ДЮСШ “Чайка” (Вишгород).

Фінальна гра проти однолітків житомирського “Полісся”  виявилась безкомпромісною та закінчилася нічийним результатом 2:2. А переможець визначився у серії післяматчевих пенальті, де нивівці були сильнішими.

За результатами змагань організаторами були визначені кращі гравці турніру. Зокрема, у ДЮСШ “Нива” відзнаки отримали аж троє юнаків. Кращим воротарем турніру став Святослав Шевчук, кращим гравцем команди – Макар Халамендік, кращим гравцем турніру – Іван Худа.

До речі, за словами тренерів, нивівська команда чемпіонів продовжує селекційну роботу і перегляд футболістів. Вона шукає талановитих виконавців, які будуть гідно представляти Вінниччину в еліт-лізі ДЮФЛ України.

Михайло ШАФІР, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top