skip to Main Content

Запрошують взяти участь у стартах пам’яті Володимира Бродовського

У Вінниці 24 квітня проведуть змагання, присвячені пам’яті ветерана легкої атлетики Володимира Станіславовича Бродовського (22.09.1955 – 10.07.2020 рр.). 

Він, навчаючись на факультеті фізвиховання Вінницького педінституту, тренувався у відомого тренера Анатолія Трофимчука. Був неодноразовим чемпіоном області з бігу на 100 і 200 м, чемпіоном України з бігу на 200 м серед спортсменів ДСТ «Колос». У  складі збірної області зайняв 4-е місце в легкоатлетичній естафеті на VII літній Спартакіаді України. Був учасником естафети Олімпійського вогню XXII літніх Олімпійських ігор 1980 року.

Володимир Бродовський 35 років працював викладачем і керівником фізичного виховання Іллінецького державного аграрного коледжу. А останні майже п’ять років – інструктором-методистом Вінницької обласної ДЮСШ «Колос», – сказав віце-президент Вінницької обласної асоціації ветеранів спорту і тренерів «XXI сторіччя» Георгій Самков.  

Суддівство змагань покладається на колегію з представників Вінницької СДЮСШОР з легкої атлетики.

До участі в турнірі, окрім юнаків і дівчат 2007-2008 р.н., запрошуються і ветерани фізичної культури та спорту Вінниччини. У програмі для ветеранів буде проведено біг 100 і 800 м, стрибки у довжину і штовхання ядра. Учасник може брати участь лише  в одному виді змагань. Ветеранів просимо підтвердити свою участь голові обласної асоціації ветеранів легкої атлетики Олені Дмитрівні Пилипенко за телефоном (097)624-35-93, – додав Георгій Самков.  

Фелікс ЖАНІН, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top