skip to Main Content

Жіночі флаг-футбольні команди зі всієї України з’їхалися до Вінниці на тренувальний кемп

Сніг і прохолодна погода не налякала жіночі флаг-футбольні команди із Києва, Львова, Кам’янця-Подільського, Ужгорода і Вінниці. Вони зібралися у місті над Бугом над тренувальний кемп. Тобто тренувалися і спарингували. Нагадаємо, флаг-футбол – це різновид американського футболу, який набув олімпійського статусу. У ньому, щоб зупинити суперника в атаці, достатньо зірвати прапорець із його пояса. Тому грати у флаг-футбол легко можуть всі, незалежно від віку і статі.    

Щоб дівчатам було полегше, представники клубу «Вінницькі вовки», заздалегідь розчистили поле від снігу. Хоча затяжна повітряна тривога зменшила заплановану тривалість тренувань.

Організаторами темпу стали тренер «Вовків» Євген Хомин і тренерка «Вовчиць» Катерина Тетерук. Вони ділилися досвідом зі спортсменками із різних регіонів.     

Кемп допоміг оцінити потенціал футболісток із різних клубів перед наступним роком. Тоді відбудеться жіночий чемпіонат світу у Фінляндії. Також ці тренування слугують підготовкою до чемпіонату України, який стартує навесні, – прокоментував Євген Хомин. – Нагадаю, до жіночої збірної України торік входило чотири вінничанки із 12 учасниць. Сподіваємося, наступного сезону наші  спортсменки також будуть представлені у національній команді.     

Щоб оперативніше слідкувати за новинами, підписуйтеся за наші сторінки у “Фейсбук”“Телеграм”“Вайбер” та “Інстаграм”.

Фелікс ЖАНІН, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top