skip to Main Content

Айфони за чотири тисячі: «кіт у мішку» чи фартова пропозиція?

В Іnstagram з’явився магазин, який пропонує iPhone за неймовірно низькими цінами: від чотирьох до шести тисяч гривень. Ціна, яка значно нижча за ринкову, одночасно дивує та лякає покупців.

Продавець пояснює такі знижки тим, що магазин скоро зачиняється та переїжджає до іншої країни, тому їм терміново потрібно продати товар. Для порівняння нижче ми покажемо цін на одну ту ж саму модель в офіційному магазині й в сумнівну Інстаграм-магазині.

“СічНьюз” вирішили дослідити, чи дійсно можна придбати дороговартісний смартфон за такі невеликі кошти.

Ми зв’язалися з магазином, щоб замовити телефон. Вказали модель та колір, який нас цікавив. Нам одразу відповіли й повідомили, що товар відправляють лише за умови повної передоплати.

Це одразу викликало у нас сумніви. Ми запитали, чи можливо під’їхати й оглянути товар перед покупкою, а потім забрати його, якщо все буде в порядку. Проте магазин відмовив, наполягаючи лише на відправці.

Довести, чи дійсно це шахраї, неможливо на 100%. Проте речниця обласного управління Нацполіції Заріна Маєвська нагадує, що електронні товари рекомендується купувати лише в офіційних магазинах.

100%-ї гарантії, що це правда або брехня, немає. Тому тут або пан, або жертва шахраїв, – розповіла  для “СічНьюз”Заріна Маєвська.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як не стати жертвою шахраїв в Інтернеті та як діяти, якщо раптом ви натрапили на них.

Яна ТИХОЛАЗ, “СічНьюз”

Поділитися
5 2 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top