skip to Main Content

Обікрав магазин, де раніше працював

Після звільнення 30-річний житель районного центру залишив собі ключі від приміщення магазину і через деякий час обікрав його. Викраденні понад 17 тисяч гривень зловмисник встиг витратив до приїзду до нього поліції. Про це інформує відділ комунікації поліції Вінницької області.

6 лютого до поліції звернувся підприємець з повідомленням про крадіжку коштів з каси магазину. Зловмисники вночі проникли до торгового приміщення, виключили камери відеонагляду і забрали понад 17 тисяч гривень виручки.

Увагу слідчо-оперативної групи поліції привернуло те, що замки не були пошкодженні. Оперативники почали відпрацьовувати усіх хто має та раніше мав доступи до магазину.

Під підозру потрапив 30-річний колишній працівник магазину. Він після звільнення не повернув ключ, пояснюючи це тим, що його втратив. Також було встановлено, що у чоловіка був раніше конфлікт з роботодавцем через гроші з каси. Згодом він зізнався у вчиненні крадіжки. За цим фактом поліцією розслідується провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За такий злочин передбачено покарання – до 8 років позбавлення волі.

Володимир ПРИСЯЖНЮК, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top