skip to Main Content

Активісти просять призупинити знесення Центрального міського стадіону Вінниці

Легендарна арена «Локомотив» Вінниці давно вже має назву «Центральний міський стадіон». Тут з 50-х років минулого сторіччя і до сьогодні грає вінницька футбольна команда майстрів. Нині це «Нива».   

Останнім часом «Локо» занепадає. Як відомо, у стадіон треба вкладати або великі кошти для реконструкції, або взагалі зносити, зважаючи на поважний вік.

Сьогодні, 17 серпня, на розширеному виконкомі Вінницької обласної асоціації футболу стало відомо про наміри міської влади знести ЦМС. Водночас голова ВОАФ Ігор Гатауллін повідомив про існування звернення активістів (на чолі із автором книги з історії вінницького футболу «Збирають стадіони глядачів» Леонідом Миколайчуком) щодо недопустимості знесення «Локомотиву», допоки у Вінниці не буде побудований новий стадіон (для команди майстрів). Його активно підписує футбольна громадськість.   

Як відомо, нині ФК «Нива» на чолі із президентом Артуром Загорулько будує власну арену для команди майстрів Другої ліги в районі підшипникового заводу. Але ці роботи ще далекі від завершення.     

Фелікс ЖАНІН, «СічНьюз»  

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top