skip to Main Content

250 собак у притулку “Планета” потребують допомоги вінничан

19 серпня, відзначається Всесвітній день безпритульних   тварин. Із цієї нагоди журналістка «СічНьюз» відвідала вінницький притулок «Планета» і поділилася враженнями про його теперішній стан.

Коли заходиш всередину через ворота, одразу впадає у вічі масштаб притулку. Тут мешкає близько 250 тварин! У кожного собаки є своя «хатинка», що радує. Територія «Планети» розкинулась по обидві сторони дороги.  З одного боку – стара частина, з іншого – нова. Всі собаки у притулку оброблені від вошей та гнид. Тому у вас є можливість погладити або навіть погратися з песиком.

Хоч як би це все весело та чудово не звучало, притулку все одно потрібна фінансова допомога на подальше існування. Зі слів працівників «Планети», їжі завжди не вистачає. Тварини живуть за рахунок волонтерів, а їхні доглядачі постійно мусять просити про допомогу. Міська влада виділяє кошти лише на стерилізацію псів та їхнє перевезення. Тому ми закликаємо за можливості допомогти притулку, щоб світ ставав кращим! 

Фінансово підтримати притулок «Планета» можна за реквізитами: 5168 7422 2331 4703 (Пономарь Світлана Миколаївна)

Адреса: Сабарівське шосе, 7

Телефони: (067) 187-56-58, (097) 514-96-12

«Планета» є в соцмережах «Фейсбук» та «Інстаграм»

Довідка

Міжнародний день безпритульних тварин проходить щорічно у другій декаді серпня. Свято виникло в 1992 році за підтримки неурядової організації – Міжнародного товариства з прав тварин (ISAR). Відзначається в більш ніж 50 країнах, на 6 континентах. В 2023 році Всесвітній день бездомних тварин припадає на 19 серпня.

Христина ЛУЩИНСЬКА, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top