skip to Main Content

Автор популярного ютуб-каналу Geek Journal пішов до ЗСУ

Тайлер Андерсон (Олексій Шкробинець) – автор ютуб-каналу про кіно Geek Journal. Він мобілізувався до лав Збройних сил України. Про це 21 квітня 2024 року Олексій повідомив у власному інстаграмі.

Страшні втрати стались на ютубному фронті… Бо, як ви вже зрозуміли… Я подався до лав ЗСУ! – написав він.

Блогер уточнив, що останнє відео на його каналі було про персональну відповідальність, і він своїм прикладом хоче показати, що її повинні брати всі – в тому чи іншому вигляді.

Я вважаю, якщо ви не працюєте на українську перемогу в будь-якому вигляді, то ви прямо допомагаєте ворогу. Тому дякую всім, хто робить хоч щось. Якщо ви не готові йти до війська, то допомагайте війську. І чисто моя вам порада, якщо ви за останні два роки не ходили навіть на курси першої допомоги, то от вам сигнал нарешті піти, – написав він.

Найближчим часом нові відео на каналі не публікуватимуть. Або ж вони будуть нерегулярними.

Довідка

YouTube-канал GeekJournal — україномовний канал, заснований 2012 року. Спеціалізується на оглядах українського і світового кіно, серіалів, телешоу, реклами тощо.

Станом на 21 квітня 2024 року на нього підписано 364 тис. користувачів. Відео набирають від кількох десятків тисяч до мільйона переглядів.

GeekJournal входить до списку 10 україномовних каналів з найбільшою кількістю платних підписок на міжнародній платформі Patreon.

Фелікс ЖАНІН, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top