skip to Main Content

Блогера-зрадника Юрія Подоляка засудили заочно

За публічного обвинувачення прокурорів Вінницької обласної прокуратури суд в порядку спеціального провадження визнав винним пропагандиста кремля Юрія Подоляка, громадянина України у вчиненні низки злочинів. Його засудили до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Встановлено, що обвинувачений у 2014 році виїхав до росії, де швидко зробив кар’єру блогера-мільйонника, співпрацюючи з тамтешніми спецслужбами у сфері кремлівської пропаганди. Про це інформує аресслужба Вінницької обласної прокуратури

У своїх авторських програмах, зокрема на ютуб- і телеграм-каналах, Юрія Подоляка і досі поширює дискредитуючу інформацію про ЗСУ, «обґрунтовує» необхідність зміни конституційного ладу та меж території України, «легітимізує» терористичні організації л/днр та окуповані росією українські території, надає викривлені коментарі щодо геноцидних дій російських загарбників в Україні.

Така свідома діяльність громадянина України є протиправною, оскільки спрямована на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності, обороноздатності, економічній та інформаційній безпеці України в умовах воєнного стану.

Володимир ПРИСЯЖНЮК, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top