skip to Main Content

Участь поліції у секс-вечірках є законною – юрист

У Києві судили організаторів нелегальних секс-вечірок. Троє авантюристів вирішили організувати такі вечори, у яких є можливість зайнятися груповим сексом за певну плату.

Спільники шукали охочих через Telegram-канали, розміщуючи оголошення. Організатори орендували приміщення та списувалися з майбутніми учасниками, допитуючись про їхні сексуальні вподобання. Вечірки включали до себе безкоштовну їжу та контрацептиви.

Поліцейський під прикриттям декілька разів брав участь в таких свого роду заходах. Він був спільником організаторів, виконуючи «оперативну закупівлю» контрацептивів та їжі. Поліцейський побував в кількох квартирах і саунах. Бо з першого разу правоохоронцям, за їх словами, було незрозуміло, чи є ці «вечірки» чимось нелегальним.

Поліція затримала законопорушників. Розпочався суд, де один з організатор визнав свою провину. Через це йому було замінено покарання у вигляді позбавлення волі на три  роки на випробувальний термін.

Юридичний експерт «СічНьюз» прокоментував, чи є законною участь поліції у таких контрольних «секс-закупівлях»:   

На жаль, (чи на щастя) чинним законодавством криміналізовано лише створення та утримання місць розпусти. Користування їх послугами не є кримінально-караним діянням. Тому в таких “контрольних закупках” нічого протизаконного немає. До того ж, в таких місцях береться плата за вхід. Правоохоронці могли прийти і просто дивитись.

Вікторія КАМІНСЬКА, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top