skip to Main Content

Чеченський правозахисник стверджує, що Рамзан Кадиров помер

Кілька місяців навколо стану здоров’я Рамзана Кадирова, очільника російського регіону Чечня, триває жвава дискусія в Інтернеті. Ця тема викликає значний інтерес у громадськості, бо є сумнів щодо подальшої долі Чечні після можливої смерті дон-дона. Безумовно, це має вплинути і на росію в цілому.

Ольга Курносова, російська опозиціонерка, висловила думку, що Рамзан Кадиров, якщо не помер, перебуває у важкому стані. І Кремль може утримувати інформацію про його смерть в таємниці протягом кількох днів, вирішуючи подальшу долю Чечні. Нещодавно з’явилися чутки про серйозне погіршення стану Кадирова через хворобу, і цю інформацію підтвердили українські розвідники. Варто зазначити, що на відео, опублікованому у telegram-каналі Кадирова, він гуляє на вулиці та закликає інших розрізняти правду від брехні, але не коментує свій стан здоров’я. 

Абубакар Янгулбаєв, чеченський правозахисник, повідомив, що Кадиров помер.  Зрозуміло, ця інформація офіційно не підтверджена. Проте російські журналісти виявили, що до однієї з московських лікарень прибули кортежі з чеченською елітою.

Ця ситуація у москві виглядає надзвичайно неспокійною. І подальший розвиток подій буде важливим для Чечні й росії в цілому. Смерть Рамзана Кадирова може викликати великі зміни в політичному житті регіону та відображатиметься на внутрішньополітичних та міжнародних відносинах.

Яна ТИХОЛАЗ, “СічНьюз”

Поділитися
5 1 голос
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top